Maxus 21

Pris fra 179.000 kr.

Kontakt nu for tilbud
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13

Maxus Danmark har været med i designet, af denne nye 21 fods Maxus 21. Vi har lagt vægt på, at denne størrelse båd skal få smilet frem i nye, som erfarne sejlere, der samtidig ønsker Maxusbådenes unikke egenskaber i form af både, der kan trailes og samtidig være anvendeligt til tursejlads. Med andre, ord kunne tages med på eventyr, der hvor eventyret er. Med denne nyeste model Maxus 21, bliver dette endnu mere inde for rækkevidde. Båden vejer kun godt 1200 kg og kan derfor på trailer, trækkes efter de fleste større familiebiler, som kan trække 1550 kg på krogen. Og kan derfor skabe rammerne, om en hyggelig skærgårdsferie, sejlture på Limfjorden eller fx. Silkeborg søerne selv inden for en uges ferie. Og samtidig er man ikke låst til kun, at sejle et sted eller at have en fast havneplads. Det er kun et spørgsmål om, hvor langt man vil køre, før næste sejltur.

Maxus 21 er som de andre Maxus modeller,  nem at rigge på det lokale slæbested med det geniale hæve/sænke beslag. Og vil uden problemer være klar til sejltur på under 1 time. og så er båden pakket hjemmefra.

Båden er desuden særdeles velegnet til foreninger og klubber og til nær kystsejlads, da kølen er en svingkøl der ryger op i bunden, hvis man skulle gå på grund. Der er dog stadig indbygget ballast i kølsvinet, som gør at båden er stabil uden kølen nede. Båden er lavet med dobbelskrog og masser af hulrum der gør, at Maxus 21 kan fyldes med vand uden at synke. Den leveres også med fast køl, eller en løsning med sænkesværd der trækkes helt op lodret, men hvor hele vægten ligger i sværdet.

Båden er godkendt til kategori C og det vil sige indre Danske farvand.

Maxus 21 kan leveres på ca 4-6 uger fra bestilling. Båden leveres i sejlklar stand, fuldt rigget som standard.

Tekniske Data

01

Hæve-sænke system på masten der let betjenes fra cockpit, selv under sejlads. Og masten demonteres og båden er klar for transport, eller omvendt.

Maxus Danmark har været med i designet, af denne nye 21 fods Maxus 21. Vi har lagt vægt på, at denne størrelse båd skal få smilet frem i nye, som gamle sejlere, der samtidig ønsker Maxusbådenes unikke egenskaber i form af både, der kan trailes og samtidig være anvendeligt til tursejlads.

Fra 179.000 kr.

Se også