Nexus Courier 980

Pris fra 699.000 kr.

Kontakt nu for tilbud

Nexus Courier 980, er en klassisk båd, der som model har været produceret siden 2005, men er blevet overtaget og forskønnet af Northman værftet. Båden er eksklusivt indrettet med prangende mahogni, som det forventes af en klassisk motorbåd.

Nexus Courier 980 er indrettet med en stor agterkahyt, et velindrettet pantry, et toilet, langskøjer, rigtig god plads midtskibs, og en stor dejlig forkøje i stævnen.  Båden kan rumme 8 sovende under læ. Alt er udført i bedste materialer og en udsøgt finish. Båden er udstyret med alt hvad der forventes af eksklusiv motorbåd. På agten er den udstyret med en stor badeplatform og i cockpit er der god plads til passagerer og skipper med sofa langs rælingen. Båden kan udstyres med motor efter eget valg, men båden er beregnet til op til 50 Hk og opnår, med denne,  en økonomisk crusingfart på 8-10 knop, ved et forbrug på ca 2,5 liter diesel i timen.

Prisen på denne knap 32 fods klassiske motorbåd starter fra kr. 699.000

Download priser og tekniske data her. Nexus 980 Classic dansk prisliste

Eller kontakt os venligst for specifikationer og priser på ekstra udstyr og tilbehør.

Nexus Courier 970, er en klassisk båd, der som model har været produceret siden 2005, men er blevet overtaget og forskønnet af Northman værftet. Båden er eksklusivt indrettet med prangende mahogni, som det forventes af en klassisk motorbåd.

Fra 699.000 kr.

Se også