Nye sejl

Mangler du nyt sejl? Vi har gode og billige kvalitetssejl!

Her kan du bestille nyt sejl i samme kvalitet, som vi standard leverer med til vores både. Du kan også få det udført helt efter dine egne ønsker.

10

Maxus 28, med storsejl og Genakker på rulle og lazyjack/pack system. Standard sejl. Flot ser det ud.

Vi har startet samarbejde med sejlmageren, som leverer sejl til Maxusbådene. De har årelange erfaringer i produktion af sejl til hele Europa.

Maxus Danmark indgår aftale med sejlmager i polen.

Maxus Danmark indgår aftale med sejlmager i polen. Sejler loftet er familieejet og og yderst professionelle og servicemindet.

Kvalitet og service er i top, hvilket også har kvalificeret denne sejlmager til at levere standardsejlene til vores Maxusbåde. Pris hænger, som med så mange andre ting, sammen med kvalitet. Men i Polen får du bare lidt mere for pengene. Og alt er bare lidt billigere i det nordøstlige Polen, hvor vores sejlmager har til huse. Men de ved hvad de laver. For her sejler rigtig mange både, og de har årelange erfaringer med sejlmageri.  Her sælges ikke bare for at sælge. Elwira (til højre på billedet) håndterer udover tilskæring og meget andet kommunikationen med os, på veltalt engelsk. Og hun er ikke bange for at fortælle, hvis det der er valgt ikke vil give den fornødne effekt i virkeligheden. På den måde lykkes det os, ved et fremragende samarbejde, at udfærdige de bedste resultater første gang og hver gang.

Sejl skal vælges til det formål, man vil bruge dem. Det er derfor yderst vigtigt at vide, at sejl der udelukkende bruges til tursejlads, ikke må sammenlignes med dem der anvendes til kapsejlads. Er man fristet til de mørke laminerede, sejl frem for det traditionelle hvide sejl, er det vigtigt at vide, at der er en væsentlig forskel på holdbarhed og håndtering. Vi udarbejder et tilbud ud fra dine ønsker og valg, og du modtager en tegning og specifikation fra den yderst erfarne sejlmager. Hvis dette, eller evt. ændringer accepteres, sættes der igang, og snart vil du modtage dit nye sejl, som vil prange din båd. Når alt kommer til alt er det jo den slags “klude” mænd bliver mest glad for.

Herunder er en skabelon over hvilke mål, der er ønskelige. Men det er også en rigtig god idé at lægge sejlet fladt ud, strække det så godt som muligt og så tage målene. Få evt. én fra din sejlklub til at hjælpe med opmålingen, så er du mere sikker på, at sejlet lever op til din rig og den ønskelige sejlerglæde. Der vil også helt sikkert være nogle på havnen, som kan fortælle dig uvildig om, hvad dit valg bør være. Eller måske ved du allerede lige nøjagtigt hvordan, det skal være og ønsker bare et tilbud. Og på den måde undgås mange misforståelser samt usikkerhed om, hvad det er man bestiller og får. Vi kan ikke tilbyde opmåling af sejlene på nuværende tidspunkt, men leverer gerne et sejl til en meget fornuftig pris. Lad det komme an på en prøve.

Specialdesignet sejl.

Det er også muligt at bestille andet syet til båden såsom Lazyjack/pack, hynder m.m. Lad os høre, hvad du mangler, og vi prøver det umulige. Vores sejlmager har målene på rigtig mange modeller, så hvis der er tale om standardsejl og rig er det muligt at bestille på dette alene. Vi leverer naturligvis også spilere, genakkere, fok, og genua både til rulle og karabin.

Tilvalg som gennemgående sejlpinde, bådlogo, sejlnrnr. og tekst på sejl, rebsystem, cunnigham, rude i sejlet, tickles, rullevogne, andre farver sejl osv. er naturligvis også på listen over muligheder.

zagiel_02

 

 

Send os en e-mail under ‘kontakt’, og vi vil finde en god pris. Send også meget gerne opmåling af  sejl med.

Vi kan også mødes ved én af vores demobåde, så kvaliteten kan ses med egne øjne. Vi har sejldug eksempler, så dette også kan føles.

Leveringstid afhænger naturligvis af årstid men forvent 2-4 uger.

 

 

 

Detaljer om hulen

Anvend denne skabelon til opmåling af sejlet. Husk at skrive hvilket sejl du ønsker og hvilken dug.

 

Data om forsejl - Sail forreste

Brug denne skabelon til at udmåle nyt rulleforsejl. Husk at skrive type rulle forstag du ønsker sejlet passer til. evt .diameter på forliget.