Både til salg

Pris fra -se pris under båden i kr.

Kontakt nu for tilbud

Skal du sælge båd?

Vi sælger gerne din båd for dig.

Herunder sælges.

  • Demobåde
  • Brugte både
  • Både vi har taget i bytte
  • Både vi sælger for andre.
  • Og mere til.

Ring eller skriv for information nu og lad komme igang med, at sælge DIN båd. Du finder os her.

================================================================================

Sandvik 945 Pris 425.000 dkr.
Konstruktør Jan Bjerke
Værft Sandviks Bådbyggeri
Oprindelsesland Både til salg
Motor Volvo Penta
Effekt 150 hk
Fart 18 knob
Brændstoftank 320 liter
Drev Axel
Skrogfacon Halvplanende
Skrogmateriale Glasfiber
Rufmateriale Glasfiber
Deplacement 4.000 kg
Dybgang 0,9 m
Antal kahytter 3
Antal køjepladser 7
Aptering Teak
Pantry Ja
Ferskvand 250 liter
Toilet 1

Denne 1 ejers Sandvik 945 sælges billigt, da sælger er gået bort og familien ikke længere kan sejle den. De ønsker derfor, at sælge til nogen, som vil give denne båd fornyet energi og have lige, så meget glæde af den, som de har haft. Sælger har selv hentet båden i 1988 på værftet i Norge, og den har stået inde hver vinter. Båden står i original stand, med en masse udstyr som bl.a.

Bovpropel , Radar, kompas,  Shipmate kortplotter, Autohelm autopilot, VDO ekkolod m/ankervagt, Log, Vhf radio, 3 elektriske vinduesvisker, kogeapparat, varme, varmt og koldt vand med elpatron, køleskab, køleboks, køkkenudstyr, 230 v landstrøm, batterilader – 2 store batterier, spulepumpe, oplukkelige vinduer på fribord i bad og soverum, søgelænder, badeplatform, badestige, stige i stævn, ankere, komplet service til 6 personer, fendere, Div. fortøjninger, samt en masse mere. Det er en båd der er blevet brugt flittigt og derfor også holdt punktligt. Båden sejler rigtig godt og er er stabil og sikker i selv urolig sø. Motoren er i en stand over middel.

Pris 425.000,- Dkr.

======================================================================

Maxus 24. Årgang 2009.SOLGT !!!!

Her sælges for kunde, et tidligt eksemplar af den gennemførte og smukke Maxus 24. Båden er importeret af sælger selv,  før Maxus Danmark startede forhandlingen. Vi har dog haft kontakt med sælger siden starten og denne båd indgik også sammen med, vores egen i den første test i Bådmagasinet fra Rungsted. Båden skal sælges her og nu. Den har nogle småfejl, som vi selvfølgelig er behjælpelige med. Men alt i alt er båden i fin stand. Der er ekstra udstyret, så en tilsvarende båd fra os ville koste ca. kr. 350.000,- Af udstyr kan nævnes:  2,3 HK påhængsmotor, Motorbeslag, agterbro, klapsæder på pushpit, ekstra vinduer i kahyt, lanterner, landstrøm, kemisk toilet, Genakker. Båden er standard udstyret med rulleforsejl, storsejl og Lazyjack/zipbag.  Der medfølger også en uregistreret trailer. BEMÆRK 7 sovepladser. Båden er med sænkekøl. En utrolig hyggelig og sportig båd, til forældre eller bedste forældre, med mange børn/børnebørn.

Forhandlingspris kr. 178.000,-

BÅDEN ER SOLGT !!! Vi har flere hvor de kommer fra her :Maxus 24

 

 

================================================================================================

 

Nexus 850 demobåd sælges. Årgang 2013. 425.000 Dkr.

Her sælges den smukke og nydessignede Nexus 850, der rummer mere plads til 6 personer end nogen anden båd på 28 fod. Alt er designet ned til den mindste cm, så pladsen om læ og i cockpittet er udnyttet mest muligt til komfort og ophold om bord. Se specifikation her.
Båden er udstyret med rigtigt meget ekstraudstyr:   Bovpropel(80 A/h), Weaco køleskab, webasto oliefyr, nedslags  dobb.køje i midt, ekstra vinduer, grå skrogfarve, komplet bimini med teltsider (Cockpittelt) 2 x 100 amp/t forbrug batteri. 30 HK mercury motor med elstart og generator. Landstrøm og lader. Kold og varmt trykvand. Bruser på agterplatform/cockpit -og mere til. Er forberedt for kemisk toilet, men et fast toilet med holdningstank eftermonteres nemt.

Markedsværdig 538.000kr. inklusiv moms og levering. Pris for denne demobåd kr. 425.000,- klar til afgang. Uden Mercury 30 HK motor. 375.000,-

Vi sælger naturligvis lige så gerne sælge en ny, som I selv vælger indretning på her : Nexus 850 ny båd

==========================================================================================

Maxus 22 sælges. Helt ny demobåd. Veludstyret med stor flot rød, genakker på rulle. Rulleforsejl, Lazyjack, landstrøm, ekstra vinduer, forluge, A4 stål på dæk, badestige, påhængsmotorbeslag, gaskomfur og mere til, på denne veludstyret, smukke og velsejlende Maxus 22. Hynder er stadig pakket ind i plastik og båden er som ny. Her er tale om en absolut introduktionspris, for dette ene eksemplar. 

Demopris 210.000 kr. Klar til afgang. Spar 58.000,- Ingen ekstra omkostninger, som transport eller lign. 

================================================================================

 

 Maxi 84. Årgang 1982. Sælges for kunde. Byggenr. 1076, ud af ca. 1450. Maxi 84 er en meget velbygget og rummelig 28 fods familiecruiser, der kræver minimal vedligeholdelse. Udstyr: Fjernbetjent selvstyrer, nyere VHF radio,  navigation, cokpittelt (2010) med fuld ståhøjde, kompressor køl(2010), Jabsco toilet(2010) med rustfri tank og søtømning, el-vandpumpe, stor vandstank, Furlex 100S rulleforstag, hynder, gardiner, helt nyt storsejl og lazyjack system med Lazybag(2013). Volvo Penta MD 7 Dieselmotor, som er gennemrenoveret for ca. 6 år siden, der kører og starter perfekt(ca. 1-1,5 l. diesel/t).

Maxi 84 har gennem årerne været en af de mest populære familiebåde, bl.a på grund af dens enorme rummelighed. Den er simpelt, let og solidt bygget med fokus på maksimalt komfort og det er tilmed en velsejlende båd. Ring venligst for fremvisning og prøvetur. Placering-Korsør.  Måler 8,40 i længden, 2,95 m i bredden.

Pris kr. 119.000,- eller bud. 

 

==========================================================================================

Nexus 970 Courier. Båden har været demobåd ved et par messer over foråret og ligeledes udstillet i Dragør 16-18 august.  Båden er fuld af lækkert udstyr og mangler intet på comfort siden. Her er mulighed for, at anskaffe sig en båd til langt under prisen på en tilsvarende. Udstyret med fuld Crusingpakke og mere til. Kontakt os venligst for information eller salg. Pris kr. 799.000,-  Spar 203.000,- Klik på billedet for mere info.

BEMÆRK! BÅDEN ER SOLGT. Men her kan bestilles en ny NEXUS 980

 

========================================================================================

Maxus 28, årgang 2010. længde 8,5 m. bredde 2,95 m. Ståhøjde i salon 1,85, dybdegang 1,50. Sejlareal 38m2
CE kat. B

Dette  er en meget velholdt og veludstyret Maxus 28 med fast køl, som vi sælger for kunde. Denne Maxus 28 er fuldt udstyret for tursejlads og med meget ekstra udstyr ud over standardspecifikationerne. Her er tale om en rigtig flot og nytænkt 28 fods sejlbåd. Den har påmonteret 9,8 HK-4 takts påhængsmotor med elstart og genereator, på hækmonteret hydraulisk rustfrit beslag. Båden er med 6 meget rummelige køjepladser ligesom der utroligt meget plads om læ. Der er en god balance mellem turindretning og sejleregenskaber. Båden er bundbehandlet inden første søsætning med epoxyprimer og bundmaling.

Udstyr: Harken dæksudsrustning, 4 Spil, 6 spinlock, A4- 316 rustfrit stål, badestige, søgelænder, kompass, fastmonteret Raymarine A60 farveplotter, Raymarine ST60 Bidata logg og lod, flexiteek på kistebænke, lænsepumpe, landstrøm, med udtag i kahyt 230 volt, marine lader, 6 LED lamper i kahyt, sikringspanel, 12 volt udtag, elektrisk lænsepunpe, forberedt for Radio/CD,  Rorpindsforlænger(Harken), 2×90 A/h batterier, hovedstrømsbryder, Køleboks med kompressor, fast elektrisk toilet med septitank (m. indikator), for udløb eller dækstømning, gaskogeapparat, 40 liters vandtank med indikator. Diverse indretning og tilbehør, Redningsveste, nødblus, bådhage, køkkenudrustning, førstehjælpskasse, brandslukker fendere og torvværk, anker m.m.

Dracon storsejl med 2 reb systemer, rulleforsejl, med UV besk. Lazyjack/pack. Indretning i lyst træ, dobb. køje i stævn, stor dobbelkøje agter, og 2 køjer langs. Aflukket forkahyt, seperat toiletrum, dyner i marinevenlige materiale. Mulighed for ekstra sovepladser i kahyt. Sælges pga. køb af båd i Middelhavet.

Ny pris over 600.000,-

Sælges for 440.000,-kr.

Båden ligger i Malmø og kan  fremvises og prøves ved henvendelse.

==================================================================================================

Er der ikke ikke det du søger, hjælper vi gerne med at finde det.

Kontakt os også gerne hvis vi skal sælge Jeres båd. Vi har allerede potentielle købere, som spørger efter både.

 

 

Skal du sælge båd? Vi sælger gerne din båd for dig. Herunder sælges. Demobåde Brugte både Både vi har taget i bytte Både vi sælger for andre. Og mere til. Ring eller skriv for information nu og lad komme igang med, at sælge DIN båd. Du finder os her. ================================================================================ Sandvik 945 Pris 425.000 dkr. […]

Fra -se pris under båden i kr.

Se også