Boatshow med lys udsigt

Maxus Danmark har mødt utroligt mange købelystne sejlere på dette års bådmesse. Og vi er naturligvis glade for, at så mange ser potentialet i vores både, men det er samtidig også et tegn på at markedet igen er ved at finde rolig sø. Derfor er vi allerede igang med forhandlinger med flere kunder efter første weekend, hvor mere end 15.000 lagde vejen forbi Fredericia.

Middelfart Sparekasse har også set lyset og tør nu igen satse på finansiering af båd, hvilket indikerer at priserne på både igen er stabile og måske svagt stigende. Det ser vi også tydeligt selv på de besøgende. Se hvad din drømmebåd koster i finansiering ved at klikke HER, eller kontakt os gerne her eller på bådmessen for, at hjælp med dette.

Lån fx. til en Maxus 26 – 290.000,-     Md. ydelse på kr. 1.750,-   

Udbetaling på 90.000 kr.  

Vi glæder os til at tage dialog med en masse kommende Maxus/Nexus Sejlere og tilbyde fantastiske konfigurationer  til meget fordelagtige messe priser. Så kom forbi på Boatshow i Fredericia i kommende weekend 5-8. marts og besøg os på Stand A-1210, hvor vi udstiller Maxus 22 på trailer, der sælges til 199.000 til den første der smider pengene. Der spares næsten 90.000,- på denne udstillingsbåd, der har både Gnakker på rulle, rullefok, lazyjack, landstrøm, hæve/sænkemast, landstrøm, gasinstallation og meget mere fra udstyrslisten.

Kommer du forbi messen torsdag den 5. marts har vi rigtigt god tid til Jer og vi kan tilbyde fribilletter til denne dag. Ring evt. på mob. 40 18 33 27

Vel mødt.

Se mere om udstillingsbåden ved at klikke her.