Maxus 22 søsat og klar til demosejlads.

Vi har søsat Maxus 22, og den er klar til prøvesejlads. Interessen har allerede været stor, hvorfor det er vigtigt at aftale fremvisning i god tid.

Ring til os eller skriv en e-mail på

Tlf. 40 18 33 27

E-mail: kontakt@maxusdanmark.dk

 

Båden ligger i Korsør Lystbådehavn, Sylowsvej 10, 4220 Korsør

Plads 403-Bro 4, overfor mastekranen.-VI UDSTILLER DENNE MAXUS 22 SAMMEN MED NEXUS 850 OG NEXUS980 CLASSICFLYDENDE BÅDUSTILLING I DRAGØR DEN 16.-18. AUGUST

Denne Maxus 22 er udstyret med lidt ekstra udstyr, idet det er en demobåd. Herunder har den fået rulleforstag til forsejl. Den har fået Genakker i knaldrød, som står perfekt til den sorte og hvide båd. Denne er ligeledes på rulle og monteret på stævnplatformen. Der er sat ekstra vinduer bl.a. i agterkøjen mod cockpit og mange andre gode detaljer. Resten er standardsejl, lazyjack, rig og alle reb og udstyr. Maxus 22 er standard udstyret med Andersen spil, Spinlock aflastere og ruller. Rulle forstag i Profurl. Der er installeret vandtank med dækspåfyldning og trykvandspumpe, landstik og stikkontakter. Lanterner og sikrings/betjeningspanel. Maxus 22 har ligeledes så dyb kistebænk, at påhængsmotor let gemmes i denne og aflåses. Alt er udført i udsøgt og håndbygget kvalitet. Prisen for denne demobåd er kr. 210.000.

Men det vigtige er at føle det og se det for at forstå det. Så derfor er alle velkomne til et uforpligtende besøg. Vi vil bare gerne vise denne skønhed frem. Vi vil påstå, at du ikke kan undgå, at lade dig facinere over Maxus 22 og dens mange anvendeligheder. Den er bare rigtig veludført.

Det skal jo nævnes, at båden er bygget standard med sænkekøl og hæve/sænkebeslag på masten. Men at båden lige så godt kan bestilles med fast køl eller andre alternative køl modeller, som fuldsvægts sværd, eller tvinkøl. Mulighederne er mange, og Maxus Danmark har et ben direkte i produktionen, hvorfor der ikke er langt fra ønske til virkelighed, hos os.