Tid til bestilling af næste års båd.

Hvis I ønsker at komme ud og sejle i Jeres nye lækre Maxus eller Nexus båd til sæson start, så er det måske værd at overveje at købe netop nu. Det kan jo være sæsonen starter tidligt.

TRAVLHED FRA DECEMBER

Alle både bestilt hos os, bliver lavet fra bunden til netop Jeres ordre. Det betyder, at når der trykkes på ‘bestillings knappen’, så sættes der igang med støbeforme m.m. Båden bliver simpelhen bygget fra bunden af dygtige værftsarbejdere, for det meste i hånden. Men de arbejder hårdt det meste af året. Faktisk har de travlest fra omkring december og frem til september. Vi spår væsentlig fremgang i bestillingerne i kommende år, så der er god grund til, at være på forkant.

BESTIL NU

Det vil være rigtig klogt, at bestille båden nu  eller før årsskiftet og være sikker på, at den kan leveres til sæsonen. Hvis der bestilles når de første solstråler rammer kinden er det måske lige sent nok. En ting man som dansker nok tit overser er at sejlersæsonen starter senere end i andre sydligere lande. Det betyder at så snart man mærker foråret den mindste smule i de tidlige måneder i Danmark, har værfterne allerede travlt. Og Northman som producerer Maxus og Nexus bådende, mærker samme belastning. Derfor sender de en bøn til købere om,  at få ordrene fordelt jævn over hele vinter sæsonen. Og de honorerer derfor også med bedre priser, da et jævnt produktions flow alt andet giver en bedre økonomi på produktionen.

FÅ ET GODT VINTER TILBUD

Kontakt os gerne snarest for uforpligtende pris på netop den båd I påtænker, at købe og lad os se om ikke det kan give fordel for alle parter, med en fordelagtigt aftale. Og så står båden klar i havnen når alle går og bakser med klargøring og søsætning. Der er ikke grænser for lange blikke fra dem der ser I sejler ud i Jeres nye båd, mens de stadig går og slider i det.