Velkommen til Maxus Danmark

Maxus Danmark er nu klar til, at levere Maxusbådene, som allerede er blevet en succes i Sverige. Maxusbådene bliver produceret i det nordøstlige Polen på et værft, der hedder Northman og er af en meget pålidelig kvalitet, smukt design, og har moderne sejlskibslinjer.

Maxus Danmark er ene forhandler i Danmark af Maxusbådene. Vi holder til i Slagelse og har tilknytning til Korsør lystbådehavn. Men hold øje med siden for måske udstiller vi Maxus 24 på trailer i en bådhavn nær dig i løbet af efteråret.

Maxusbådene er udført i en rigtig god kvalitet og er præget af rummelighed, komfort og er lette at betjene pga. af deres store cockpit og nemme sejlføring. Bådene leveres generelt med meget udstyr. De leveres som standard med bl.a. rullegenua, storsejl og lazyjack, Harken spil og skøder, Spinlock skødelås og ruller, som gør bådene til sikre både, at sejle for selv den uerfarne sejler. Sammen med det smarte mastebeslag der let lægger masten ned, gør det båden nemme at pakke sammen før den trækkes på traileren i det lokale slæbested. Bådene er ekstremt rummelige af deres størrelse som allerede i en 24 fods byder på 6 eller hvis ønskeligt op til 8 sovepladser. Maxus 24 byder ligeledes på ståhøjde på 184 cm,  Maxus 24 er godkendt til 8 personer og Maxus 33 byder på ikke mindre end 10 køjepladser. Alle modeller er CE mærket og lever op til EU’s krav for sejlbåde. Alle modeller kan også leveres med fast køl hvis det ønskes.