Veloverstået Bella messe

Vi takker vores enormt mange besøgende for en rigtig hyggelig messe i Bellacentret. Det har været et par uger med mange overraskende besøgende, og vi har skabt mange gode kontakter til folk i branchen og sejlere, som absolut ser muligheder i vores “store” 24 fods trailerbåd. Vores andre modeller vakte også god begejstring. Særligt den nye kommende Maxus 21, samt vores Maxus 28 gjorde mange interesseret. Men også den meget veludførte Maxus 33 blev der kigget til. Men i sidste ende handlede det jo mest om pris, og som mange sagde, findes der ikke noget lignende og slet ikke til omkring en kvart million. Og det handler jo i sidste ende om, om man har råd til ny båd eller ej. Det var nogle af de pointer, vi hørte fra de besøgende.

Vores Flexiteek belægning i cockpittet har stået sin holdbarhedsprøve. For vores skøn er, at over 1000 mennesker har været nede i båden over de 7 dage, båden har været fremvist på Både i Bella. Og ALLE har været meget overrasket over hvilken funktionalitet og rummelighed, man har fået plads til i en 24 fods sejlbåd. Også til at traile og tage med. Flere campingfolk så straks muligheden for ikke at skulle vælge mellem langtur med campingvogn eller en sejlbåd fast i havnen. “Her kan vi jo få begge dele!” hørte vi mange gange på messen.

Sejlerhjemmesiden www.sejlnet.dk, kiggede også forbi. De var betaget af konceptet og ville derfor gerne lave en videoanmeldelse af vores udstillede Maxus 24. Se anmeldelsen på Sejlnets hjemmeside.