Maxus 22

Pris fra 199.000 kr.

Kontakt nu for tilbud

 

Hyggelig lille velbygget båd, med plads til 4 voksne og 2 børn. Båden er enormt rummelig både ude og inde. Og der er tilmed et toiletrum og lille køkken. Agterkøjen er mere end 2 meter i længden og god bred til 2 mennesker.

Båden kan leveres med alle køltyper. Fast blykøl, svingkøl, sænkekøl med fuld vægt, fast twin køl.

Der er mulighed for rullesystem til forsejl, lazybag, hæve/sænkemast, trailerbar, en masse udstyr og ja!, selv frit valg af skrogfarve.

Maxus 22 egner sig særdeles godt til solosejlere, til sø og flodsejlads, til sejlads hvor der sejles på lavt vand eller under broer. Og den er et rigtig godt valg til foreninger, klubber, skoler, bosteder, udlejning m.m.

Og så er der mulighed for at traile båden og rigge masten selv. Perfekt hvis man ønsker en mobil båd til, at tage med på ferie til drømmeområder, hvor båden let søsættes i slæbested, eller på stranden. Mast kan på sættes og hejses selv om båden ikke ligger ved bro. Og så sover man jo lige godt i båden om den står på en rasteplads i Tyskland, elle rom man er nået frem og har søsat den i Gardasøen, Kroatien eller andre steder man aldrig havde forestillet sig.

Alle reb og betjeninger foregår sikkert fra cockpit. Båden er uden skader synkefri.

Der er toiletrum under dæk, der er pantry, med plads til kogeapparat(kan tilvælges). Der er stor agterkøjer på over 2 meter og forkøje på 185cm. Der udover kan 2 børn sove i langs køjerneJa faktisk kan der med tillægsplader og hynder gøres plads til endnu flere.

Maxus 22 leveres naturligvis med en række andet udstyr, der kan bestilles med fra værftet. Ja båden bygges lige præcis til dig og dine behov, helt fra bunden.

Denne veludførte familie cruiser, sælges som standardmodel, sejlkar og fuldt rigget til en pris af 199.000,-

Tekniske Data

 

 

 

 

Hæve-sænke system på masten der let betjenes fra cockpit, selv under sejlads. Og masten demonteres og båden er klar for transport, eller omvendt.

 

 

 

Se en fransk præsentation af Maxus 22 QR Sport herunder!

 

 

 

 

maxus-22-7

Cockpit med sidebænke for mere sikker sejlads. Og klargjort til skødespil for genakker.

DSC_0640

Løsningen med sænkesværd er fint udført og giver båden en ekstremt god ballast, med mulighed for større sejlareal og er stadig trailbar. Denne model er ekstremt hurtigt og bestemt konkurrencedygtig. Sænkesværdet kan yderligere forlænges med 20 cm på bestilling.

maxus 22 3

Maxus 22 egner sig særdeles godt til solosejlere, til sø og flodsejlads, til sejlads hvor der sejles på lavt vand eller under broer.

Fra 199.000 kr.

Se også