Første Maxus 22 på vej til Danmark

Så er den første Maxus 22 på vej til Danmark og forventes fremme midt i juni. Der er allerede bestilt over 20 Maxus 22 på den måned båden har været færdig.

Vi glæder os meget til at se denne lille velskabte nyhed. Og vi forventer meget stor interesse om den.  Båden er naturligvis til salg så snart den lander. Men vi leverer jo lige så gerne en ny specielsyet model hvis dette skulle have interesse.

Maxus 22 er perfekt indrettet  med masser af plads, toiletrum, pantry, forkøje, stor agterkøje og masser af plads i cocpit. Modsat den mere sportige Maxus 21 har denne kistebænke, hvilket har været efterspurgt meget på Maxus 21, for mere komfortabel sejlads. Farven er selvfølgelig valgbar lige som hynder og presseningmateiale.

Maxus 22 er perfekt indrettet med masser af plads, toiletrum, pantry, forkøje, stor agterkøje og masser af plads i cocpit. Modsat den mere sportige Maxus 21 har denne kistebænke, hvilket har været efterspurgt meget på Maxus 21, for mere komfortabel sejlads.
Farven er selvfølgelig valgbar lige som hynder og presseningmateiale.

Maxus 22 kan som vores andre modeller bestilles med masser af udstyr. Køltyper er også et valg og der er både fast-, sving- og sænkekøl at vælge mellem. Masten kan, ved hjælp af det meget snedige mastebeslag lægges ned både i havn og under sejlads, så båden nemt “pakkes sammen” og trækkes på trailer for transport eller hvis der skal passeres broer. I Maxus 22 er der plads til hele familien. Der kan overnatte 4-6 personer. Og selv dem på mere end 2 meter kan få en plads i agterkøjen.

Der er selvfølgelig også mulighed for Lazybag for nem nedpakning af storsejl og rullesystem til forsejl. Alt betjenes naturligvis fra cockpit. Også køl og mastebeslag. Alt er udført i bedste anerkendte materialer og udsøgt kvalitet.

For mere information eller prøvetur, kontakt os venligst under “kontakt“.