Bavaria 25 Sport

Pris fra 285.000,- kr.

Kontakt nu for tilbud

Bavaria 25 Sport – 2005 – Dragør – Kr. 285.000,-

Bemærk! Denne båd er solgt.

Vi har netop fået denne fede Bavaria motorbåd til salg for en kunde der ønsker den solgt, i forbindelse med et køb af ny båd. Derfor en meget skarp pris på denne lækre, veludstyret og utrolig anvendelige motorbåd.

Denne dejlige og meget lidt brugte 25 fods motorbåd tilhører en pilot der har passet godt på den, hvilket tydeligt ses. Men grundet køb af sejlbåd hos os ønskes båden solgt, og det hjælper vi derfor med. Så vil du gøre en god handel, så er det nu. Den har fabriksmonteret teak i hele cockpittet. Båden er drevet af en Volvo Penta 5,0 GXI Benzin motor med 270 HK, med kun 240 timer på uret. Den drives gennem et Volvo Z-drev DPS sterndrive som ydermere er opgraderet med en duepropel i rustfrit stål. Motoren har fra ny, ekstra været monteret med ferskvandskøling. Den rummer let 4 voksne men er godkendt til 6 personer. Den planer bedst ved ca. 23 kn og max fart ca. 32 kn.  Der er udstyret med koldt og vamt trykvand, og bruser på agterplatform. Der er søtoilet i det relativt store toiletrum. Dette er tilsluttet holdingtank, med både søtømning og dækstøming, hvis dette skulle blive aktuelt.

Båden har dimensioner der, med det rette køretøj, gør den egnet til at traile, med en trækvægt på ca. 2800 kg. Det er en cruiser, som sagtens kan bruges til længere sejlture på et par uger.

Indretning

Der er i cockpit rigeligt plads til 6 personer, og kaptajnen sidder godt i den justerbare stol med godt overblik over instrumenter og sejlretingen. Ryglænet, på de 2 sofaer omkring cokcpitbordet, kan lægges ned, så der er plads til at sole sig, når kalechen tages bort eller som ekstra seng for gæster. I cockpit er der en lille bar, med effektivt køleskab, med fryseboks til isterninger og en lille håndvask med trykvand.
Nede i kahyt er der forrest hestesko sofa, som kan omgøres til stor seng. Og under cockpit er en rigtigt god dobbelt køje i lækkert lyst rengørings venligt betræk, som nok vil være den primære køje. I kahytten er et velplaceret lille køkken med komfur, der enten kan bruges med sprit eller landstrøm. Der er massere af koøjer i kahyt, der giver udsyn i havnen.

Lågen til kahyt er en aflåselig skydeluge i tonet acryl.

Udstyr.
Motor – Volvo Penta GXI 5,0 – 270 HK benzin. Drifttimer 240 t.
Volvo Z drev. DPS Sterndrive med duoprop i rustfri stål.
Trimflaps Volvo QL.
Brændstof tank 300 Liter.
Elektrisk hejs til motorklap (eftermonteret af Bavaria DK)
Fabriksmonteret teakdæk i flot stand.
Weaco køleskab med fryserum, der kan lave isterninger
2 x 90 Amp batteier med landstrømslader
Vandvarmer til landstrøm og motor
Vandtank
Trykvandspumpe
Bruser kold/varm på badeplatform.
Integreret nedfældelig targa bøjle med fuld kaleche der kan tages ned efter behov.
Anker og blytorv.
Brandslukker og Fire Port til motorrum.
Radio/CD i Cockpit
Manuelt Jabsco sø toilet, med holdningstank og dækstømning muligt.
Komfur sprit/landstrøm
Forrude visker
Lanterner
Galvaniseret vinterstativ
Faconsyet GP filt pressening
Instrumenter:
Fart, dybde, omdrejninger, olietryk, motortemp, tank, tilt, voltmeter vandtank, ny Garmin VHF (2016), GPS plotter Garmin 172 og mere til.

Nypris i 2005 for denne båd var ca. 650.000,- 

For yderligere information og evt fremvisning, kontakt os snarest ved at klikke HER

Bavaria 25 Sport – 2005 – Dragør – Kr. 285.000,- Bemærk! Denne båd er solgt. Vi har netop fået denne fede Bavaria motorbåd til salg for en kunde der ønsker den solgt, i forbindelse med et køb af ny båd. Derfor en meget skarp pris på denne lækre, veludstyret og utrolig anvendelige motorbåd. Denne dejlige […]

Fra 285.000,- kr.

Se også