Maxi Maxim – Ishøj

Pris fra 175.000 kr.

Kontakt nu for tilbud

Maxi Maxim – 1978 Ishøj 175.000,-

Nyrenoveret udvendigt og nyere motor

Her sælges for ejer, en rigtig flot Maxi Maxim, som for et år siden har fået den store tur udvendig og står som en ny. Der er skiftet alle de kritiske acryl vinduer i kahytten hele vejen rundt og fribord står som nyt. kalechen er ligeledes i fin stand. Motoren er udskiftet for 200 timer siden. Der er installeret Werbasto oliefyrs varme og bovproel der gør havnemanøvre til mindre problem for familien. Madrasser er i en nyere lækkert betræk og madrassen i den enorme og rummelige agterkøje er også af nyere dato og med en dejlig liggekomfort. Der er god plads til minimum 5 voksne. Maxi Maxim er et meget populært valg, som familiebåd, dels fordi det er et design af den succesrige designer Pelle Petersson, som lykkedes særdeles godt med, at bygge både igennem70’erne og 80’erne og stadig designer nogen af de mest anvendelige både på markedet.

 

 

Båden her er der ellers ofret meget tid og mange penge på at få i den stand den er nu, men familien må erkende at de ikke får den brugt. Og her er mulighed for, at anskaffe sig en utrolig flot og velholdt båd, der er lige til at sætte i vandet og bruge. Båden er udstyret med sejldrev, som det kendes fra sejlbåde, hvilket giver en nemmere vedligehold. Herudover er den virkelig smart indrettet, med stor agterkøje med gode skabe, langsgående køkken, med gaskomfur med 2 plader og ovn, køleskab og håndvask med trykvand. Der er stort sidde arrangement i styrbord side hvor det ene dobbelt sæde nemt kippes over og fungerer som sæde for 2 ved siden af styrepladsen. I kahytten for, er trekantkøje som kan blive en stor hvis bordet nedsænkes og madras ligges i. under cockpit er yderligere en 1½ mands plads.  Toiletrummet er rummeligt og der er ligeledes lavet nyt bord med ny vask og kold og varmt vand. Der er nyere el og lamper i kahytter samt sikringspanel. Radio/CD og TV i kahyt. Når landstrøm er tilsluttet er der ligeledes 230 volt stikkontakter i kahyt. Alt i alt en rigtig fin, sjælden udbudt men populær motorbåd, der kan det hele.

Maxi Maxim – 1978 Ishøj 175.000,- Nyrenoveret udvendigt og nyere motor Her sælges for ejer, en rigtig flot Maxi Maxim, som for et år siden har fået den store tur udvendig og står som en ny. Der er skiftet alle de kritiske acryl vinduer i kahytten hele vejen rundt og fribord står som nyt. kalechen […]

Fra 175.000 kr.

Se også