Maxus 24

Pris fra 249.000 kr.

Kontakt nu for tilbud

Maxus 24. Det lille valg til den store familie.

Bemærk dette er den gl. model Maxus 24. Den kan stadig produceres på bestilling, men der er i november 2015 præsenteret en ny Maxus 24 EVO, som er tænkt som afløser for denne. Se venligst denne model på vores hjemmeside.

Du får fuld komfort med 6 og op til 8 køjepladser, velindrettet, pantry og seperat toiletrum. Og en ståhøjde på 1,84 m i kahyt.

Sejlbåden med sænkekøl og mast der let kan lægges ned. Leveres også med fast køl og andre køl løsninger, som sænkesværd og twin køl.

Denne dejlige sejlbåd kan du let tage på trailer i et lokalt slæbested og tage med dig efter bilen!

Oplev den totale frihed, sejl på farvande du selv vælger og oplev Maxus 24 rummelige tursejler indretning og nemme sejleregenskaber.

Sejl hvor du vil -når du vil!

Her får du en båd der er perfekt for den uafhængige sejler familie, der ikke har 3 ugers ferie til, at sejle til skærgården eller andre fjerne mål, men som bare gerne vil sejle der. Du slipper for timer på havnen med klargøring forår og efterår og frem for alt slipper du for dyr bådplads, hvis du overhovedet kan få en.-Og så kan du pakke båden hjemme i indkørslen.

Båden egner sig på grund af prisen også godt som fælles kapsejladsbåd eller til udlejning.

Båden ligger stabilt  i vandet og ligger meget behageligt i bølgerne. Den er hurtig i selv svag vind dels pga. af dens vægt, men også den begrænsede modstand på kølen. Det er en overraskende fornøjelse at sejle denne 24 fods sejlbåd og den er absolut en oplevelse værd på mange fronter. En god begynderbåd der er nem at lære at sejle, selv om den også kan udfordre de mere øvede.

Tekniske Data

Båden har et stort cockpit og har på trods af 24 fod masser af stuverum og fuld stå højde på 185 cm. Og selv med 6 personer under dæk føles båden ikke for lille.

 

Video

 

Præsentation af Maxus 24 i Bella

Hæve-sænke system på masten der let betjenes fra cockpit, selv under sejlads. Og masten demonteres og båden er klar for transport, eller omvendt.

 

 

 

Nu sælges Maxus 24 også i Danmark. Sejlbåden med sænkekøl og mast der let kan lægges ned. Denne dejlige sejlbåd kan du let tage på trailer i et lokalt slæbested og tage med dig efter bilen!

Fra 249.000 kr.

Se også