LM 24 – årgang 1979 – Nyere Volvo motor.

Pris fra SOLGT kr.

Kontakt nu for tilbud

LM 25 – årgang 1979 – Nye hynder, motor og storsejl.

SOLGT

Her sælges for kunde i Korsør en fin LM 24, med Volvo motor i lagt for få år siden med kun ca. 537 timers drift. Lm 24 er af de mest populære motorsejlere gennem tiden og nok den mest populære af LM bådende. Den er utrolig velindrettet og hyggelig til allaround sejlads. Det vil altid være nemt at sælge en LM 24 til en god pris igen. Motoren er en rigelig stor 3 cylindret Volvo med 27 HK D1-30B, der er lidt større en de normalt er i LM 24. Motoren er naturligvis velplejet og kommer til at banke solidt og stabilt i denne båd i mange år endnu.

Der medfølger et storsejl som kun har været monteret en gang på båden fra Quantum Sails. Og den har et Harken rulle forstag. Der er helt nye hynder til cockpit og i kahyt er også komfortable nye madrasser og betræk. Trekanten ved bordet er også lavet i samme udførsel som resten, så det er en god køje at ligge i. Der er helt ny navigation/fishfinder/eccolod til en værdi 14.000,- Naturligvis monteret med korrekt skroggennemføring.
Dørken i cockpit er udført i uforgængeligt træ hvor det er udført i stave med randplanker og noder. Et pænt tiltag mod de sædvanlige linoliums gulve disse LM 24 ofte præges af. Kahyt og toiletrum fremstår hyggeligt og velplejet med lækkert plysset tæppe på vægge i lys og varm farve. Forrest er den originale ekstra slå ud køje over den vanlige køje, med plads til et par børn “på hylden” Der medfølger diverse udstyr og båden er lige til at sejle væk i. Grundlæggende en fin LM 24, som bare mangler en let rengøring
Der medfølger et vinterstaiv.

Båden sælges da ejeren ikke har tiden og ønsker en trailerbåd i stedet. Båden har absolut været holdt og er i en teknisk god stand.

 

Kontakt os venligst for køb eller fremvisning ved at klikke her

Udstyrsliste:

Motor  – Volvo Penta D1 – 30B 27 HK – 537 timer.
Nye Hynder oppe og nede 2016
Harken Rulleforstag
Nyere køleskab med stålfront.
Trykvand
VHF
Selvstyrer – Rorpind (ældre dato)
Nyt 100 Ah GEL batteri 2017
70 Ah Batteri.
Lowrance / HDI Elite Navigations, eccol., fishfinder NY
Landstrømsstik
90 liter Dieseltank
90 Liter vandtank
Gaskomfur 2 blus, med installation.
Radio CD
Storsejl Nyt
Genua Rulle
Genua karabinhage
kompas
diverse Instrumenter – motor/tank
brandslukker
Toilet med havskyl
Vinterstaiv
Fendere og diverse udstyr.
Mm.

Båddata :

Kategori Motorsejler
l.o.a. 7,20 m
l.i.v. 6,10 m
Bredde 2,52 m
Dybgang 1,00 m
Kilde Udkik.dk

LM 25 – årgang 1979 – Nye hynder, motor og storsejl. SOLGT Her sælges for kunde i Korsør en fin LM 24, med Volvo motor i lagt for få år siden med kun ca. 537 timers drift. Lm 24 er af de mest populære motorsejlere gennem tiden og nok den mest populære af LM bådende. […]

Fra SOLGT kr.

Se også