Maxus 28

Pris fra 450.000 kr.

Kontakt nu for tilbud

Maxus 28 er en lækker og særdeles velbygget 28 fods sejlbåd. Den er udført i moderne sejlbådslinjer og indrettet med mest mulig komfort, med aflukkelig forkahyt, agterkahyt, og et rummeligt toiletrum med elektrisk toilet, håndvask og flere gode skabe. Der er pantry med 2 gaskogeplader. Indbygget kompressor køl, cockpitbord og meget mere til.

Maxus 28 produceres, både som sænkekøl,  fast torpedokøl og som en rigtig hurtigt udgave med sænkesværd der hejses med elmotor.  Sidste nævnte er især en fordel hvor man ønsker mulighedn for at trække køl op, men samtidig gerne vi have maksimalt sejlareal og fart. Fordelen ved sænkekøl på Maxus 28 er nok ikke så meget, at den kan tages på en trailer, som f.eks Maxus 24. Men det kan være en fordel, at kunne trække kølen op hvis man har brug for, at sejle tæt til land. Det kunne være for, at ligge for svaj eller hvis man har båd i en sø og gerne vil kunne sejle til bredden der. På grund af fin kølen og roret placeret helt agter, manøvrerer båden meget hurtigt, og gør den derfor også til et glimrende valg til en kapsejler. Maxus 28 kan også udstyres med det specielle mastebeslag, som let lægger masten ned.

Maxus 28 kan også bestilles med indenbords motor. Den har lige som maxus 24, 6-8 sovepladser og er enormt rummelig både i kahyt, men også i cockpit af en 28 fods sejlbåd. Den byder på masser af fornøjelse og glimrende sejleregenskaber. Maxus 28 leveres også, som standard med rullegenua og storsejl og lazyjack, for behagelig og sikker sejllads. Og lader sig let betjene af selv en uerfaren sejler.

Tekniske Data

Et kort klip der viser den sportige udførsel af Maxus 28 med sænkesværd, sportpakke, genakker og lettere skrog. Bemærk farten i forhold til vinden

 

 

Maxus 28 er en helt ny særdeles velbygget 28 fods sejlbåd. Den er udført i moderne sejlbådslinjer og indrettet med mest mulig komfort, med aflukkelig forkahyt, agterkahyt, og et rummeligt toiletrum med elektrisk toilet, håndvask og flere gode skabe.

Fra 450.000 kr.

Se også