Møn 331, 33 fod 1986

Pris fra SOlGT kr.

Kontakt nu for tilbud

Veludstyret Møn 331, 33 fod årgang 1986.  Pris 250.000,- 

BÅDEN ER SOLGT.

Med 2 U sofa i salon, 2 aflukkede sovekabiner midt og en god agterkahyt, sælges for kunde.

Velbygget populær motorsejler bygget i rigtig fine teak materialer og pænt, tidløst og slidstærkt betræk. Badeværelset/toilettet er placeret forrest og der er brus med koldt og varmt vand. Vandvarmer fra både motor og landstrøm. Bagerst i båden sidder et velfungerende oliefyr som fylder båden med varme når det er nødvendigt. Under dørken i det enorme cockpit, ligger en dejlig 3 cylindret Yanmar diesel motor let tilgængeligt, motoren går rigtigt fint og vil sikkert gøre det i mange år endnu med de service der skal til. Men denne båd kan skam også godt sejle for sejl.

Båden føles enorm men er, udstyret med rullesejl til både forsejl og storsejlet, som sidder i masten. Den er nem at sejle fra cockpittet fra den overskuelige styreplads under hardtoppen.

Her sælges en absolut klassiker, til en rigtig god pris, da ejeren har udset sig en af vores både i stedet. Se mere under billederne.

Møn 331 er bygget af Møn Boats og designet af Rolf Eliasson. Den er produceret indtil 1989. Apteret i teak og udført i bedste håndværk. Det er generelt en eksklusiv følelse, man fyldes af når man er om bord på denne Møn 331.
Motoren er den velkendte kvalitet fra Yanmar og med S drev. Den har netop får ny aksel og tætning i drevet mod skruen på regning og har den del på plads sammen med et service. Motoren går fint uden startproblemer. Der er badeplatform agter og cockpittelt til, at lukke det hele af hvis vejret skulle svigte. Båden har diverse instrumenter og er generelt klar til, at sejle ud på oplevelser. Ejeren ønsker at sejle mere for sejl end for motor og vil derfor gerne over i en sejlbåd. Vi har båden han vil have og han har bedt os sælge dette skib til en god pris, så vi kan realisere dette.

Data:

 

Længde                                 10,45
Længde vandlinje                8,40
Bredde                                    3,28
Dybgang                                  1,45

Blykøl                                  1600 kg
Displacement                   4500kg

Udstyr:

Motor Yanmar 27 HK Diesel – Ferskvandskølet og sejldrev
Ebersprächer oliefyr
Vandvarmer -Motor/landstrøm
Kompressor køl – Ny kompressor og fordamper.
Rulle forsejl på Furlex rullesystem
Rulle storsejl i mast
Andersen ST spil 2 stk
Andersen almindelig spil
Dobbelt cockpitbord.
Bruser i toiletrum.
Selvstyrer til ror
Fart, dybde og vindinstrumenter.
Plotter
VHF
Radio/cd
Diverse udstyr og mere til.

Veludstyret Møn 331, 33 fod årgang 1986.  Pris 250.000,-  BÅDEN ER SOLGT. Med 2 U sofa i salon, 2 aflukkede sovekabiner midt og en god agterkahyt, sælges for kunde. Velbygget populær motorsejler bygget i rigtig fine teak materialer og pænt, tidløst og slidstærkt betræk. Badeværelset/toilettet er placeret forrest og der er brus med koldt og […]

Fra SOlGT kr.

Se også