Palma 37

Pris fra SOLGT kr.

Kontakt nu for tilbud

Palma 37 – 43 motorbåd. – Bornholm.

BÅDEN ER SOLGT

-OGSÅ BYTTE MED MOTORSEJLER, SEJLBÅD ELLER TILSVARENDE, SOM EJER KAN BRUGE.

Vi formidler salget af denne helt i orden 37 fods motorbåd (længde overalt 43 fod). Motoren er nyere Yanmar 110 HK Diesel fra 2008. Og denne båd er ideel til bo-båd eller kanalbåd evt til Bed and breakfast. Også virkelig velegnet til sommerhus på vandet. Så skal du en tur gennem skærgården eller gennem kanalerne til middelhavet eller bare til Berlin er denne hollandske flod båd det ideelle valg til prisen. Uanset hvad giver det store styrerum dig den rigtige følelse af at sejle en stor motorbåd. Og den super gode rummelige indretning gør opholdet om bord til en følelse af at være i en lejlighed.
Båden har alt hvad der er brug for til, at være om bord længe ad gangen. Masser af vand og diesel om bord. Varmt og koldt vand, stort badeværelse med elektrisk toilet. Kæmpe køkken med enorm stor og rummelig køleboks, der gør madlavning til en fornøjelse. Og den store dækssalon giver et godt overblik over havnen, men der er udsigt over vandet i hele båden. På det løftede agterdækket er der god plads til spisebord og stole, eller bare solstole til hele familien.Der er naturligvis en let opklappelig bimini til denne, samt læsejl rundt om.

Bagerst er der under den teakbelagte agter terrasse, en stor og rummelig agterkahyt. Op ad trappen midtskibs, er over motorummet, styrehuset kombineret med stor dæksalon med hjørnesofa og spisebordet. Foran denne er det store køkken med langs bord i begge sider, komfur og emhætte. Her er masser af skabe og skuffer. Helt i stævn er trekants køjen, med hyggelige bogreoler mm. Nede ved agterkahytten med adgang fra dæksalon er det store lyse bad-/toiletrum placeret. Der er elektrisk toilet og holding tank. Begge med helt nye pumper.

Hele dækket er belagt med limet teakdæk. Der er elektrisk ankerspil både for og agter. Der er også badeplatform agter. Båden sejler ganske økonomisk med ca. 6 liter diesel i time. Motoren har kun gået 581 timer og er løbende serviceret af motor

Båden er en typisk Hollandsk flodbåd solidt bygget i stål. Den er blevet total gennemgået, anoder mm. er skiftet, den er primet og bundbehandlet, alt i professionel 2 komponent maling/primer og står derfor i god stand. Den er med bovpropel der gør havnemanøvre en leg via også fjernbetjening på agterdækket.

Der er dieseloliefyr som fylder båden med dejlig varme og der er diverse navigationsudstyr og instrumenter. På agterdækket er der fjernbetjening af selvstyrer, ror og bowtruster. Der er nye kraftige batterier til bowtruster og 2 store forbrugsbatterier, samt et stort kraftigt startbatteri. Der er kraftig lader til disse og motoren har ligeledes ekstra og dermed 2 generatorer.
Der er windbreakere til hele søgelænderet omkring agterplatformen og der er bimini på sammenklappelige bøjler over denne. Hynder i agterkahyt og hjørnesofa er næsten nye i et meget rengøringsvenligt betræk.
Alt udstyr og interiør følger med og det er en sejlklar båd der altid er blevet holdt ved lige uden kompromis. Derfor fejler båden heller ingen ting og står i en rigtigt fin stand af en båd fra 1973.

Udstyr:

Bimini over agterterasse, sammenklappelig
Elektrisk toilet+Holdningstank, nye pumper
Komfur, med ovn -Gas
Emhætte
Brusebad – I det store toiletrum
Ny motor i 2006 – Yanmar 4 JH 4 HTBE 110 HK Diesel. + Aksel mm. 730 t. .
Bowtruster + Store nye batterier
Elektrisk ankerspil agter m. fjernbetjening
Elektrisk ankerspil i stævn med kæde
Skydetag, renoveret og tæt naturligvis, sammen med sidedøre.
Reytheon – stor GPS, plotter,
Ebersprächer oliefyr
Vandvarmer (motor+landstrøm)
Kæmpe køleboks i køkkenbord i bagbord side og let tilgængelig.
2 store forbrugsbatterier ca 300 A/t. samlet.
1 start batteri. 130 Amp/t.
Stor landstrømslader
2 generatorer på motor til ladning.
Fjernstyring af bowtruster, ror, selvstyrer og motor fra agterplatform.
400 liter dieseltank og 400 Liter vandtank.
Diverse interiør.
Alt tilbehør, fendere, anker, fortøjning, service, maling, rengøring mm.

Ejeren ønsker bytte med Hallberg Rassy 35 Rasmus eller tilsvarende. En sejlbåd i samme kaliber er også en mulighed.

Kontakt os venligst for fremvisning på Bornholm eller yderligere information ved at klikke her: Kontakt. Eller ring til Klaus på +45 40183327

Der tages forbehold for skrivefejl

 

 

Palma 37 – 43 motorbåd. – Bornholm. BÅDEN ER SOLGT -OGSÅ BYTTE MED MOTORSEJLER, SEJLBÅD ELLER TILSVARENDE, SOM EJER KAN BRUGE. Vi formidler salget af denne helt i orden 37 fods motorbåd (længde overalt 43 fod). Motoren er nyere Yanmar 110 HK Diesel fra 2008. Og denne båd er ideel til bo-båd eller kanalbåd evt […]

Fra SOLGT kr.

Se også