Nexus 850

Pris fra 299.000 kr.

Kontakt nu for tilbud

Rummelig motorbådPerfekt familiebåd med masser af hygge og komfort undervejs. 

Søger I en båd, med plads til hele familien, som er nem at sejle og økonomisk i drift? Så er Nexus 850 måske noget for Jer.  Hvis i ikke har travlt når i sejler, men prioriterer, at have maksimal komfort om bord og nå langt på literen, så rammer denne båd netop Jeres ønsker. Og med denne Nexus 850 har man ikke travlt med at komme hjem.

Undgå panik på fordækket når vinden tager båden. Med bovpropel er den som en bil at parkere. Og man styrer let sidelæns ind til kaj. Båden er utrolig let at manøvrere.

Nexus 850, motor yacht er en nyhed det tager design og komfort et godt stykke ind i fremtiden. Produceret af Nortmann værftet.  Her er tale om et dessign, der tager udgangspunkt i opholdet om bord. Det er ikke en speedbåd, selv om den med en 60 HK kan halvplane, men derimod en komfortabel, moderne familiebåd, hvor der er hvad man ønsker af en båd, når man ligger i havn og er undervejs. Og så er der sat fokus på økonomien, både i anskaffelse og fremdriften. En 30 HK motor lyder ikke af meget, men denne båd bevæger sig fint selv i modvind og høje bølger. Og med moderne økonomiske og lydsvage påhængsmotorer, er denne løsning ganske velplaceret. Men vælges indenbords dieselmotor, vil komforten naturligvis blive optimal.

Motorbåden er fremstillet i to grundlæggende versioner af drev:  Indenbords eller udenbords motor. Under alle omstændigheder styres båden med rattet, med god udsigt fra pilot sædet placeret i cockpittet.

Det indre af denne yacht kan udføres med åben eller lukket kahyt. Nede under dæk består den af to kahytter. Agterkahyt og en i stævn med fuld størrelse dobbelt køjer. Den midterste del af båden er en stor kahyt med et stort pantry og Og stort toiletrum, der kan udstyres med både bruser og fast toilet. Ved at lægge kahyt bordet ned opnås yderligere en dobbeltkøje på 2 meter. Det indre af  båden er udstyret med masser af skabe, skuffer og stuverum i én god harmoni. Hvis du synes den virker rummelig på billeder, så skal du opleve den i virkeligheden.

Cockpit er udstyret sæder hele vejen rundt og mulighed for stort eller lille cockpitbord. For overdækning af cockpittet, kan båden udstyres med diverse former for bimini, hardtop og cockpit telt. Forest på dækket er rigtig god plads til solbadning og ophold. Bagerst er udført med badeplastform, som også er en god arbejdsplatform til vedligehold af udenbordsmotor hvis denne model er valgt. Denne båd er designet til, at nå langt på literen og er udstyret med mulighed for udenbordmotor for nem vedligeholdelse og for at holde udgifter nede på motor. Båden sælges også uden motor hvis man selv ønsker at levere denne. Men indenbords dieselmotor er der naturligvis også mulighed for.

Prisen for denne store veludstyret 28 fods motorbåd starter ved dkr. 299.000

Dansk prisliste for Nexus 850+standard på engelsk

Nexus 850, kan naturligvis tilpasses individuelle behov, som skrogfarve, pressening, sprayhood og hyndefarver og masser af andet udstyr. Kontakt os venligst for priser og ekstra udstyr og muligheder.

Nexus 850, motor yacht er en nyhed, produceret af Nortmann værftet og er et produkt af den stigende efterspørgsel på markedet, af mellemstore yachts i en fornuftig prisklasse og god plads under dæk.

Fra 299.000 kr.

Se også