Courier 970

Pris fra 699.000 kr.

Kontakt nu for tilbud

Courier 970, er en klassisk båd, spækket med udstyr og komfort, med mulighed for mange gode timer på vandet. Der er plads til op mod 8 køjer i fuld længde og i dobbeltsenge. Der er aflukket agterkøje, åben eller lukket forkøje. Toiletrummet er særdeles velegnet til bad. Båden er standard apteret med lækker mahogni finish, eller kan vælges med andre og evt. lysere trætyper. Hyndebetræk, skrogfarver, bimini, telt osv kan vælges i vidt omfang ud fra det ønskede. Og på fordækket er rigtig god plads til solseng eller soldbadning. En sikker båd med højt søgelænder og sikker færdsel på dækket både ved sejlads, havnemanøvre men også ved fisketur med drengene.

Klik HER for prisliste på Courier 970 – Spar 50.000 lige nu

Courier 970 er bygget til kanaler og søer og er derfor en relativ lav motorbåd til kanaler og andre steder med broer. Men gør sig fremragende til de åbne danske farvande.

Indretning i Nexus 970 courier.

Indretning i Nexus 970 courier.

Courier 970 er indrettet med en stor agterkahyt, et velindrettet pantry, et toilet, langskøjer, rigtig god plads midtskibs, og en stor dejlig forkøje i stævnen.  Båden kan rumme 8 sovende. Alt er udført i bedste materialer og en udsøgt finish. Båden er udstyret med alt hvad der forventes af eksklusiv motorbåd med masser af vand, diesel og spildevands kapacitet. På agten er den udstyret med en stor badeplatform og i cockpit er der god plads til passagerer og skipper med sofa langs rælingen og med teltsider som står lodret og giver maksimal siddehøjde og komfort i cockpittet.

Motor kan på ønske udstyres med anden motor end standard og båden er beregnet til op til 50 Hk og opnår, med denne,  en økonomisk crusingfart på 8-10 knop, ved et forbrug på ca 2,5 liter diesel i timen. Større motor er også en mulighed.

Prisen på denne 32 fods klassiske motorbåd starter fra kr. 699.000

 

Kontakt os venligst for ydereligere information under kontakt eller ved at klikke her.  Kontakt

Nexus Courier 970, er en klassisk båd, der som model har været produceret siden 2005, men er blevet overtaget og forskønnet af Northman værftet. Båden er eksklusivt indrettet med prangende mahogni, som det forventes af en klassisk motorbåd.

Fra 699.000 kr.

Se også