Ørnvik 510 – 2004

Pris fra Solgt kr.

Kontakt nu for tilbud

Ørnvik  510 cabin (Quicksilver) – 2004 – med god trailer.
SOLGT

Her udbydes en af de meget populære Ørnvik 510 dc i en fin stand, med en lille hyggelig ren og meget velholdt kahyt. Motoren er en 4 takst Mariner (Mercury) EFI 60 HK med elstart, hydrofoil og trim. Timetælleren siger 115 timer. Der medfølger en nysynet Brenderup 1100 Kg trailer. Det hele fungerer som det skal. I kahytten foran kan overnatte 2-3 personer. Den er udstyret med en kaleche der dækker førersæderne i fuld højde. Denne kaleche er enormt velegnet til fiskeri, hvor man kan stå ude agter og fiske, og gå ind i læ for kulde og regn.  Monteres der oliefyr i båden kan den næsten anvendes året rundt på denne måde. Kalechen lægges naturligvis meget nemt ned i godt vejr. Båden er selv lænsende og ingen huller under vandlinjen, da transduceren er placeret udvendig på agterspejlet.

Der er 2 behagelige pilotstole, som kan drejes rundt mod cockpitbordet, der kan monteres i midten og der er ligeledes 2 hynder til de 2 agter siddepladser der ligeledes vender mod bordet. Så 4 personer kan sidde hyggeligt, bekvemt og nyde lidt til ganen en stille aften i havnen eller for anker i solnedgangen. Der medfølger GPS kortplotter med indbygget fishfinder.
Båden skyder en marchfart på ca. 16-17 kn og topfart på ca. 22 knop. Her ligger forbruget på ca. 12 liter i timen.
Den er bundmalet i sommers og har stort set ikke været i vandet siden. Der er en tank på 50 liter indbygget. Motoren har været serviceret hver år og ser også ret velserviceret ud.
En super nem båd, at håndtere, søsætte og sejle. Tankes let på tankstationen på vej til havnen. Kan transporteres og søsættes med de fleste familiebiler og stadig rummelig nok til at tage på weekend i.

Der medfølger en badering til sjov på vandet.

Der er  lys og 12 volt udtag i kahytten til opladning af mobil, TV eller køleboks fx.
Alt i instrumenter, Trim, omdrejningstæller, timetæller, tankniveau, voltmeter
Lanterner
Fjernstyring af motor med powertilt i håndtag.
Hydraulisk styring med rat.
Badestige
Navigation/fishfinder
Fendere
50 liter tank
Brandslukker
Batteri – ladet af motor.
Fiskestangholder
Brændstoffilter
Flagstangsholder
Redningsveste kan medfølge.
Tube til at trække.
Anker med line.
Mercury 60 EFI 4 takts Elektronisk indsprøjtning. timer på tælleren 115

Brenderup trailer 1100 Kg medfølger. – Nysynet juli 2018

Kan evt. leveres efter aftale.

Mål:

Længde         520 cm.
Bredde          233 cm.
Dybgang         35 cm.
Vægt              600 kg. – Med motor ca. 750 kg.

Der tages forbehold for skrivefejl

Ørnvik  510 cabin (Quicksilver) – 2004 – med god trailer. SOLGT Her udbydes en af de meget populære Ørnvik 510 dc i en fin stand, med en lille hyggelig ren og meget velholdt kahyt. Motoren er en 4 takst Mariner (Mercury) EFI 60 HK med elstart, hydrofoil og trim. Timetælleren siger 115 timer. Der medfølger […]

Fra Solgt kr.

Se også