Bianca 28 – 1978

Pris fra SOLGT kr.

Kontakt nu for tilbud

Bianca 28 – årgang 1978 – Byggenr. 283  i rigtig flot stand.

BÅDEN ER SOLGT

Denne Bianca er i en ualmindelig fin stand, med helt nye lækre knitrende, tonede kevlar sejl fra 2016, både genua, storsejl og fok. Alle fald og skøder er nye. For enden af skrueakslen banker en Yanmar 8 Hk diesel motor som kører og starter perfekt. I den anden ende sidder en foldepropel der sammen med de stive Kevlar sejl, kan give båden en rigtig god fart. Indvendig er båden også i unik velholdt stand, som det ses på billederne. Det er den forstærkede model med dobbelte alu ruder i siden. Det er også en af de få Bianca 28, som har hvidt fribord, da de ellers typisk har blåt eller gult skrog, som var den tids modefarver. Båden sælges for kunde, som ønsker at skifte til anden båd. Her er mulighed for at anskaffe en af de populære Elvstrøm designede klassikkere i sjælden god stand, men til en yderst fornuftig pris. En båd der altid har og altid vil være populær og nem, at sælge videre. Et godt og trygt valg til familier der gerne vil prøve det hele af og have noget der bare er i orden, til at starte med eller hvis man bare ønsker en billig båd der virker hver gang og som er i den bedste mulige stand.

 

Med de flotte kevlar sejl vil selv kapsejlerne vende hoveder, når sejlene bliver halet højt og båden vil udnytte sit absolutte potentiale. Det vil være en sand fornøjelse at sejle denne båd. Bunden er ligeledes rigtig fin og renset ned, så der vil være minimalt hvad man kunne forvente af overraskelser på denne båd.

For besigtigelse eller uddybning, kontakt os venligst ved at klikke her

Data:

Længde – 8,40m
Bredde – 2,60m
Dybgang – 1,60m
Vægt – 2300 kg.

 Udstyr:

Storsejl – Kevlar 2016
Genua – Kevlar 2016
Fok – Kevlar 2016
Spiler og stage.
Garmin kortplotter
Oliefyr
Yanmar 8 Hk Diesel som starter og kører perfekt.
Foldepropel.
Diesel tank i rustfrit stål
Taktik kompas
Alm. Kompas
Anker
Transportabel gasblus (Aldrig brugt)
Nye lanterner (ikke monteret)
Ny log (ikke monteret)
Diverse fender og tovværk
Spilhåndtag osv.

Med mere…    

Der tages forbehold for skrivefejl

Bianca 28 – årgang 1978 – Byggenr. 283  i rigtig flot stand. BÅDEN ER SOLGT Denne Bianca er i en ualmindelig fin stand, med helt nye lækre knitrende, tonede kevlar sejl fra 2016, både genua, storsejl og fok. Alle fald og skøder er nye. For enden af skrueakslen banker en Yanmar 8 Hk diesel motor […]

Fra SOLGT kr.

Se også