Jeanneau sun odyssey 35 – 2006

Pris fra Solgt kr.

Kontakt nu for tilbud

Jeanneau Sun Odyssey 35 – 2006 – Korsør lystbådehavn

 

SOLGT

Sejlbåd, modelårg. 2006 – den opdaterede model, annonceres for kunde til en rigtig god pris, da sælger ikke skal have båd længere.

Super velholdt og veludstyret eksemplar af en sejlbåd i den bedre ende. Det ses allerede når man træder ind på et veludført teakdæk der bestemt tåler sammenligning. En båd der ikke ligger hundredevis af i danske havne i forvejen. Det er en båd hvor komfort er tænkt ind, men der i lige, så høj grad er tale om en båd der er bygget til havet. Båden er indrettet med 2 dobbelte agterkøjer og den typiske forkøje alle med god plads og god bevægelighed, samt vinkelkøkken og toilet med bad som alt sammen skaber et virkelig hyggeligt miljø om læ. Det er en enormt velsejlende og hurtig turbåd, der ikke krænger væsentlig. Den ligger godt og tungt på vandet selvom den er letdrevet i selv svag vind. Den har et godt trygt cockpit og er nem at betjene. Denne Jeanneau 35 SO er desuden bestykket, med meget ekstra udstyr fra ny og har i 2015 fået helt ny stor overskuelig plotter. Alt er integreret med de øvrige vind, selvstyrer log/lod instrumenter. Der er installeret kraftig selvstyrer på rorkvadrant. Teakdækket er gennemgået og ordnet og står rigtigt pænt. Bemærk denne model har flere koøjer i kabiner på fribord, som giver en mere lys kabine.  Båden har oliefyr og udtag i hele båden for skøn komfort i de kølige aftener. Der er installeret tv i kahyt, så de unge mennesker også kan underholdes under de lange sejlture. Se udstyrs liste herunder for yderligere information.

 

 

Mange ekstra tilkøb som:

 

Harken opgradering, med bl.a. selvskødende spil.
Komfur med ovn

Stor køleboks
Koldt og varmt trykvand
Cockpitbord i teak

Autopilot
Større læderrat,
teakdæk,
oliefyr,
cockpittelt,
laminatsejl,
Spiler med udrustning

bovplatform,
TV, CD, Radio
– Og meget mere til.

vinterstativ+faconsyet GP filtpressening med dæksstativ,
Altid teflon bundmalet osv. (VC 17)
Alt i instrumenter, bl.a. helt ny farplotter.(ikke på billedet)

En velholdt og meget rummelig båd – Perfekt for familien eller parret, som ønsker god plads, en let håndterbar båd med et smukt design og god fart igennem vandet. Skriv eller ring for flere detaljer.

På mail kontakt@maxusdanmark.dk

Michael tlf.         +45 27 29 18 13
Klaus tlf.              +45 40 18 33 27

Der taget forbehold for tryk- og tastefejl.

Jeanneau Sun Odyssey 35 – 2006 – Korsør lystbådehavn   SOLGT Sejlbåd, modelårg. 2006 – den opdaterede model, annonceres for kunde til en rigtig god pris, da sælger ikke skal have båd længere. Super velholdt og veludstyret eksemplar af en sejlbåd i den bedre ende. Det ses allerede når man træder ind på et veludført […]

Fra Solgt kr.

Se også