Nexus Revo 870

Pris fra afventer kr.

Kontakt nu for tilbud

Sidste nye skud fra stammen. Præmiere 2017. – Forventet pris ca. 380.000,- for standard udgaven.

Vi har meget lidt om båden endnu,  men vil gerne vise det vi har.

Dette et en videreudvikling af den utroligt velindrettede og veludnyttede Nexus 850. Der er genanvendt de bedste egenskaber og tilføjet en nydesignet overbygning m.m. Vi synes det tjener båden rigitg godt.

Konceptet er ganske simpelt maksimal udnyttelse af plads, gode køjer til alle og bestykket med en meget økonomisk motor. Der er mulighed for både en støjsvag udenbordsmotor eller en indbygget dieselmotor. Ja faktisk vil det jo være muligt med elmotor eller hybrid. Nexus Revo 870 har et velbygget skrog som klæber til vandet og sikrer gode sejlegenskaber, selv i lidt luft. Til gengæld er den bedst under 10 knops fart. Derfor kan en 30-40 HK udenbordsmotor fungere fint som fremdrift. Og økonomien vil begrænses til ca. 3-5 liter benzin i timen. Eller ca 0,3 – 0,6 liter pr sømil, for denne relative store båd. Båden kan udstyres med op til 60 HK hvor med det også bliver halvplanende. Og båden stikker kun 40 cm i dybden.

6 store køjer, kæmpe køkkenbord, stort toiletrum og hele båden er dejlig lys inden i og nu også med skylight på bestilling. på dæk er der tænkt på de solhungende gaster og lavet god solbadningsplads  og der er generelt rigtig god plads til at bevæge sig rundt på dækket.

Båden fås i den sporty version eller med hardtop overbygning. Den sporty version skal ikke forveksles med en speedbåd, men er designet med softtop, så det er muligt at passere under broer. Og det vil være muligt med en undersejlingshøjde på ca. 2,20m

Til trods for det er der i det meste af båden ståhøjde på 1,97. Der er mulighed for at bestille med et utal af layouts. Der kan laves lukket forkahyt, lukket agterhyt, eller der kan vælges mellem en bred vifte af tekstiler og apteringstræ/finer, så det er muligt, at få nøjagtigt den indretning som man ønsker.

 

Tekniske data. Nexus Revo 970

Samlet længde [m] 8,70
Bredde [m] 2,90
Udkast [m] 0,40
Vægt [kg] 2200
Motor Effekt [HP] 15-60
Indvendig højde [m] 1,97
køjer 4 + 2
CE C / B

Der kan forekomme enkelte afvigelser i de viste billeder og det færdige produkt og prisliste følger.se evt mere om Nexus 850 der er indrettet meget lig denne nede om læ.

Sidste nye skud fra stammen. Præmiere 2017. – Forventet pris ca. 380.000,- for standard udgaven. Vi har meget lidt om båden endnu,  men vil gerne vise det vi har. Dette et en videreudvikling af den utroligt velindrettede og veludnyttede Nexus 850. Der er genanvendt de bedste egenskaber og tilføjet en nydesignet overbygning m.m. Vi synes […]

Fra afventer kr.

Se også